Naarakoskentie 11 44170 HIETAMA | Puh. 040 963 5635

Syrjän Betoni, Jyväskylä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Syrjän Betoni
Naarakoskentie 11
44170 HIETAMA

Y-tunnus: 1546487-9
Puh: +358409635635

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Syrjän Betoni:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 6Jaa

Syrjän Betoni palvelee Äänekosken Hietamalta käsin

Valmistamme valmisbetonia, BeegoBetoni-betonielementtejä sekä tarjoamme mm. maanrakennus- ja kuljetuspalveluita Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueella.

Henkilökuntamme palvelee kaikissa betoniin liittyvissä asioissa. Autamme tarvittaessa betonin valintaan, toimitustapaan ja työmaapalveluihin liittyvissä asioissa. Olemme tavoitettavissa arkisin klo 7–16.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Syrjän Betoni
Naarakoskentie 11
44170 HIETAMA

Y-tunnus: 1546487-9

Valmisbetonitilaukset
Puh. 040 963 5635
betonia@syrjanbetoni.fi

Toimisto ja myynti, Hanna Asplund
Puh. 040-5277473
betonia@syrjanbetoni.fi


Kiviainesmyynti Timo Hokkanen
Puh. 0400 554 500
timo.hokkanen@syrjanbetoni.fi

Betoniasema

Toimisto