Naarakoskentie 11 44170 HIETAMA | Puh. 040 963 5635

Syrjän Betoni, Jyväskylä

Maanrakennus-, kiviaines- ja kuljetuspalveluita ammattitaidolla

Syrjän Betonin palveluihin kuuluvat myös betonipumppaus-, hiekanjalostamo-, maanrakennus-, kuljetus- sekä kiinteistöalan palvelut. Tarjoamme palveluitamme Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueella. Tutustu ja kysy lisää!

Hiekanjalostamo

Kiviainesmyyntimme kattaa kaikki seulotut lajikkeet, kuten luonnonkivet, kalliomurskeen, sepelin, hiekoitussepelin sekä seulotun mullan. Käytämme nykyaikaisessa tuotantolaitoksessamme laadukkaita koneita, jotka takaavat tehokkaan jatkojalostuksen. Käytössämme ovat mm. kuljettimet, vaa’at, seulat ja kivisiilot. Kiviainesmyyntiimme kuuluu kuljetus.

Lopputuotteemme valmistuu aina rautaisella ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Tunnemme kiviainekset kokemuksesta – oikea kohde tarvitsee oikean jalosteen.

Maanrakennus

Toteutamme monipuoliset maanrakennus-, maansiirto- ja kaivutyöt vankalla ammattitaidolla. Mitoitamme kaluston aina kohteen mukaan. Takaamme ensiluokkaisen työn jäljen vuosikymmenten kokemuksella. Kalustoomme kuuluvat mm. kestävät ja laadukkaat kaivinkoneet, pyöräkoneet ja maansiirtoautot. Ammattilaisen käsissä massiivinenkin kauha on kuin taiteilijan herkkä sivellin!

Kuljetuspalvelut

Hoidamme kuljetukset sekä omalla nykyaikaisella kalustollamme että verkostomme avulla. Maa-aineskuljetukset ja raskaan kaluston siirrot ovat arkipäivää, mutta logistinen osaamisemme kattaa kaikki eri materiaalien siirtoihin liittyvät palvelut. Kysy lisätietoja!

Kiinteistöalan palvelut

Omistamme, hallinnoimme sekä jalostamme kiinteistöjä eri puolilla Suomea vankalla asiantuntemuksella

  • Liikekiinteistöt
  • Maa-alueet
  • Asuinhuoneistot
  • Raskaan kaluston korjaus- ja huoltotilat

Ammattitaitoiset ja kokeneet ammattilaisemme ovat aina valmiina tehokkaaseen työhön. Ostamme ja myymme uusia kohteita – kysy lisää!